Skip links

Over ons

Whey2go is een merk dat zich richt op het aanbieden van kwalitatieve voedingssupplementen 

 

Ons verhaal
Sportnutritie hoort voor iedereen te zijn. Niet alleen voor de professionele sporter of de bodybuilder, maar ook voor de voetballer, tennisser, hardloper of sportschoolbezoeker.

Iedereen die niet genoeg voedingstoffen uit zijn normale eetpatroon haalt kan gebruik maken van supplementen om het meeste uit z’n work-out te krijgen. Puur een toevoeging op de dagelijkse eetgewoonte. Een gevarieerd dieet blijft altijd de basis van een gezond leven.

Wij bieden sportnutritie niet alleen online aan, maar proberen dit ook te doen bij jouw lokale gym of sportvereniging. Dit doen we op een nieuwe manier, namelijk aan de hand van slimme vending machines. Zo kan jij overal en altijd een aanvulling nemen op je dieet om beter te kunnen presteren.

 

Onze visie
Wij willen langdurige relaties opbouwen met sportscholen en sportverenigingen. Dit willen wij behalen met een uitzonderlijke vending service door in te spelen op kwalitatieve producten en innovatie.

Daarnaast willen wij de sporter helpen om op een gemakkelijke en snelle manier een eiwitrijk of gezond tussendoortje te kunnen nemen. Service op maat!

Vertel een vriend

Laatste berichten